Se E3 på Varvat – Sonys presskonferens

Gör det enkelt för dig, se alla presskonferenser från E3 direkt från Varvat. Spendera helgen med oss och få det senaste från E3.
https://www.twitch.tv/playstation

E3 närmar sig sitt klimax, men innan ridån går ner för i år ska Sony ha sista ordet. Sent i natt håller de i sin presskonferens där vi kan förvänta oss att titaner som God of War visas upp tillsammans med Detroid: Become Human.

Glöm inte att ställa väckarklockan om du vill se Sonys presskonferens med oss. Det är högst förståeligt om ni levande människor vill sova, till skillnad från oss zombies på redaktionen. Oavsett om du väljer att kliva upp mitt i natten för att se på jävligt balla spel eller föredrar att sussa som ett spädbarn, så kan du räkna med att Varvat rapporterar lagom till morgonkaffet.

Sändningen börjar i natt, den 13 juni, klockan 02:00.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.