Se Inon Zur skapa magi till Fallout 4

Att dömma av de märkliga ljuden som kommer från huset intill är det inte svårt att klandra grannarna om de anser att Inon Zur är skvatt galen.

”Jag brukar gå ut i min trädgård och slå på saker och ting,” berättar Inon Zur. Han är också känd för att spela cello i sin trädgårdsstol, ett ljud som han själv beskriver som ”gällt som fan.”

Tittar grannen in genom Inons fönster så kan de ibland också se kompositören sitta vid sitt piano. Men det är inget normalt pianospel de får se. ”Jag misshandlar pianot brutalt. Jag slår på dess strängar. Ja, ibland biter jag till och med i dem,” skrattar Inon.

All galenskap är helt normal för den prisbelönte musikern. Efter att ha skrivit och producerat all musik till Fallout-serien sedan Fallout Tactics, återvänder nu Zur för att skapa ljudbilden i Fallout 4. Åter igen kommer han att göra allt som krävs för att skapa ett episkt ljud till det kommande spelet. Även om det innebär att bli idiotförklarad av grannarna.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.