Se Shadowverse: Champion’s Battles nya release-trailer!

Har du vad som krävs för Shadowverse Nationals!?

Shadowverse: Champion’s Battle släpptes igår till Nintendo Switch tillsammans med en ny trailer. En recension är på gång här på Varvat, men det kommer ta sin tid för skribenten (jag) har alldeles för mycket kul med bygga nya kortlekar istället för spela färdigt huvudstoryn!

Vi skrev om både Shadowverse: Champion’s Battle (Switch) och vanliga Shadowverse (Steam & Android) tidigare, men för de som inte har så bra koll på vad Shadowverse är så är det ett online-kortspel som man spelar på samma sätt som Hearthstone och det har funnits i fem år nu. Spelet Shadowverse: Champion’s Battle är baserat på animen som Cygames gjorde för att ytterligare marknadsföra spelet och blandar kortspelet med JRPG-genren. Du axlar rollen som en ny student på anrika Tensei Academy där ungdomarna spelar det populära kortspelet mer än ofta.

Vanliga Shadowverse är free-to-play, men det finns även ett demo för Switch-versionen för de som är nyfikna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.