Se Wolfenstein II: The New Colossus på Comic Con

Det kommande svenska storspelet från den prisvinnande Uppsalabaserade spelstudion MachineGames är klart för årets upplaga av Comic Con Stockholm 15 - 17 september.

Wolfenstein II: The New Colossus är en dystopisk historia där nazisterna vann det andra världskriget och USA är ett ockuperat land. nazist-kontrollerat Det blir din uppgift att att befria världen från det ondskefulla imperiets grepp. Den hett efterlängtade uppföljaren till kritikerrosade svenska första-personsskjutaren Wolfenstein: The New Order, släpps den 27 oktober 2017.

Till Comic Con kommer Arcade Berg, Senior Game Designer på MachineGames, för att för första gången i Sverige visa upp spelet på den stora scenen. Visningen sker 16.00 på lördag 16 september. Utöver livedemonstrationen kommer Arcade Berg att finnas tillgänglig för signeringar och för att träffa fansen.

Följande tider gäller för Wolfenstein II: The New Colossus under Comic Con Stockholm

Fredag 15/9 17.00 – 20.00: German…or Else! 
Sitter dina tyska glosor tillräckligt bra inför förbudet av engelska i det fiktiva USA som spelet utspelar sig i? Kom till Aftonbladets monter och testa dina kunskaper i tyska i vår game show German…or Else! som programleds av Christer Engström.
Var: Aftonbladets monter (E:03)

Lördag 16/9 16.00 – 16.45: Livedemonstration av Wolfenstein II: The New Colossus
. MachineGames visar upp spelet för första gången i Sverige.
Var: Scen 1

Lördag 16/9 16.45 – 17.15: Signering med MachineGames
.Träffa Arcade Berg, Senior Game Designer hos MachineGames som signerar efter demonstrationen.
Var: Scen 1.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.