Sea of Thieves anniversary update sjösatt

Jubileumsuppdateringen som tar Sea of Thieves till en ny nivå är nu live. Fiska, laga mat, tävla och äventyra till havs med spelets nya innehåll.
Sea of Thieves anniversary update seglar ut på Windows PC och Xbox One.

I går kväll upgraderades Sea of Thieves med det hett efterlängtade anniversary update, en enorm uppdatering som introducerar en svit av nya funktioner. Bland annat kan pirater medverka i intensiva tävlingar mot andra besättningar, koppla av med lite fiske, eller ta del av äventyr.

The Arena låter spelare tävla mot tre andra besättningar i destillerade skattjakter som uppmuntrar spelare att sabba för varandra, stjäla skatter och ta del av sjöslag. Besättningarna får samma skattkartor och den besättning som levererar mest guld och presterar bäst i strid vinner. Commendations och stiliga piratkläder väntar de mest framgångsrika i arenan.

The Hunter’s Call introducerar ett nytt handelsbolag (om det ens går att kalla det så) med sjömusikern Merrick och hans förlängda familj. Fiska upp havets läckerheter och leverera dem till The Hunter’s Call för belöningar och tillgång till utrustning. Eller tillaga maten för att dra nytta av det nya hälsosystemet.

Tall Tales är Sea of Thieves nya story-läge där du får lösa mysterier och jaga legender. Dessa uppdrag är berättade och kräver att spelare slår sina skallar ihop för att lösa gåtor, pussel och strider mot hemska skelettpirater. Som varje gott piratäventyr är de också fulla med fällor.

Sea of Thieves Anniversary Update är gratis för alla som äger spelet eller har Xbox Game Pass.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.