Sea of Thieves låter dina vänner spela gratis i en vecka

Bjud in dina vänner att spela Sea of Thieves gratis i en vecka och få tillgång till exklusivt skeppstema.
Bjud in dina vänner att spela Sea of Thieves med dig - gratis i en vecka.
Mercenary-temat av skeppskosmetik. Säljes bara hos Duke under Friends Play Free.

Friends Play Free är en rekryteringskampanj i Sea of Thieves som låter spelare bjuda in vänner att testa spelet gratis. Från och med i dag, onsdag den 6 februari och fram till den 13 februari, kan spelare erhålla tre aktiveringskoder.

Koderna erhålls på Friends Play Free hemsidan.

Under kampanjen erbjuder Duke speciella uppdrag till pirater som involverar flera olika typer av aktiviteter – perfekt för att ge nybörjarpirater en känsla för spelet. Genom att göra Dukes uppdrag låser spelare också upp ett unikt skeppstema att köpa: Mercenary set.

Ett djupare hav

Sea of Thieves har under året som gått sett flera uppdateringar som gjort spelupplevelsen mer substantiell. Från ett nytt vulkaniskt område till skelettbesättningar som härjar på havet finns det mycket nytt att uppleva för återvändande pirater. Alla uppdateringar är dessutom gratis, så veteraner behöver inte betala ett öre för att ta del av det nya.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.