Sea of Thieves lider stormiga hav efter patch 1.0.7

Gårdagens patch orsakade stora problem i Rares servrar som resulterade i ett hav av felmeddelanden som fortfarande påverkar spelare.

Vi får vänta lite med att dela med oss.

I går uppdaterades Sea of Thieves med patch 1.0.7 som bland annat introducerade möjligheten att spela med stängda besättningar och ge resurser till andra spelare. Bara en timme efter att patchen gick live var Rare tvungna att stänga ner för ett nödvändigt underhåll av servrarna. De beslutade i samma veva att stänga ner funktionen för spelare att dela med sig av resurser då de upptäckte att funktionen fick servrarna att krascha.

Under kvällen fortsatte Sea of Thieves att lida av lagg och spelare (jag själv inkluderad) drabbades av felmeddelanden som fick oss att disconnecta och förlora potentiella skatter. Rare hade ännu ett nödunderhåll under natten där tills vidare de stängde av de andra funktionerna som var nya för patchen. Studion arbetar just nu med att laga funktionerna och återinföra dem så fort som möjligt.

Läs om patch 1.0.7 här.

Värt att veta är att Sea of Thieves fortfarande i dag lider av instabilitet. Min rekommendation är att hålla ett öga på deras FacebookTwitterkonto för uppdateringar om när läget är stabilt.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

2 Kommentarer

  1. Problemen verkar lösta, Closed crew och No name tag under water är tillbaka i spelet igen!

    Svara
  2. Det har du rätt i! Tack för notisen! Tillbaka till havs då. 😉

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.