Sea of Thieves seglar vidare med ny uppdatering – Shrouded Spoils

Den fjärde gratisuppdateringen till Sea of Thieves utökar hoten på haven med förrädisk dimma och fler fiender. Skatterna har också blivit fler så kanske det är dags att ta på sig pirathatten igen?
Nya faror sveper över Sea of Thieves tillsammans med flera nya skatter och kosmetiska uppgraderingar.

Vid Krakens slemmiga tentakler, en nyhet om Sea of Thieves? Vad månde nu då? Sjönk inte det skeppet för länge sedan? Sea of Thieves flyter ännu i en egen liten hörna av spelvärlden och kommer nu med sin fjärde gratisuppdatering: Shrouded Spoils.

Som namnet antyder är dimma och skatter uppdateringens fokus. Pirater kan numera råka på nya utmaningar på havet när dimman sveper in för att dölja klippor, öar, motståndare och monster. Men farorna är fler än så. Flera arter ur familjen Megalodon har simmat upp ur djupet för att tugga på era skrov och allas våran favorit Kraken har återvänder starkare än någonsin.

För att väga upp för alla nya faror har flera nya skatter och belöningar tillkommit för att locka dig ut ur tavernan och ut på haven. Sjöjungfrustatyer ger nu ädelstenar i olika färger när de raseras och besegrade monster lämnar värdefulla skatter efter sig. I säkert förvar på skelettforten (som för övrigt blivit fler till antalet) väntar nya värdefulla skatter. Yarr!

Det är inte bara guld som glimmar.

Checklista

  • Dimma som plötsligt kan svepa över havet och dölja allehanda faror.
  • Nya värdefulla föremål att hitta och tjäna guld på, inklusive den explosiva Mega-keg, Crate of Ancient Bone Dust och Mermaid Statue Gems.
  • Skelett har bosatt sig i de tidigare övergivna forten och numera kan pirater inta sammanlagt nio olika fort.
  • Förbättrade skelettskepp, inklusive utökningen med den nya skelettslupen, en ny strid ”Battle of the Devil’s Roar” och tillkomsten av flera skelettskepp med varierande aggression.
  • Uttryck dig med hjälp av nya kosmetiska föremål inklusive kanoner, roder och ankarspel. Passa även på att lägga dina lortiga nävar på de tillfälligt tillgängliga Wailing Barnacle föremålen till skepp och pirat.
  • Flera nya legendariska utmärkelser att sträva efter för de värsta av de värsta – piratlegenderna.
  • Kraken är ute efter revansch och kommer attackera oftare. Flera nya arter av Megalodon gör inget för att hjälpa pirater med hajfobi. Belöningar och utmärkelser väntar piraterna som lyckas dräpa dess monster.

Shrouded Spoils är en gratis uppdatering som är tillgänglig i dag för alla som äger Sea of Thieves på Xbox One, PC eller som en del i Xbox Game Pass.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.