SEGA och Paramount producerar film om Sonic!

SEGA och Paramount Pictures har enats om att samproducera en långfilm med Sonic the Hedgehog i huvudrollen. Filmen får premiär i USA den 15 november nästa år och därefter väntar resten av världen. Det blir första gången Sonic tar klivet över till bioduken. SEGA har under en längre tid tittat på marknader utanför spelbranschen och tanken är att göra Sonic till ett ännu starkare varumärke.

Bland de inblandande i projektet kan nämnas Fast and Furious-producenten Neal H. Moritz som i ett uttalande säger att han är glad över att få samarbeta med SEGA och Paramount i produktionen av den nya filmen.

Vad säger ni? Flipp eller flopp? Rösta gärna med knapparna nedan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.