Senaste uppdateringen av Flight Simulator ger oss ett ännu snyggare Norden

Idag släpptes den femte stora world-uppdateringen till Microsoft Flight Simulator. Den här gåmngen är innehållet fokuserat på mer ögongodis för oss nordbor. Sverige, Danmark, Finland, Island och Norge har uppdaterats med mer detaljrik terräng och mer genomarbetade landmärken.

Norden är känt för sin naturliga prakt och arkitektur och i den nya uppdateringen renderas länderna på ett mycket mer realistiskt sätt än tidigare. Den här uppdateringen innehåller förbättringar i detalj av stora landskap, förbättringar av regional arkitektur samt förbättrad data för 100 flygplatser och 78 noggrant utvalda intressanta platser.

I World Update V: Nordics ingår det också fem ”bush trips”, en för vart och ett av de nordiska länderna där du kan flyga över allra bästa delarna i dessa regioner. Som grädde på moset får vi också handgjorda flygplatser och fem ursprungliga landningsutmaningar som är utformade för att testa och finjustera flygförmågan under en rad olika förhållanden.

World Update V: Nordics är kostnadsfritt för alla Microsoft Flight Simulator-spelare. Spelet finns för närvarande tillgänglig på Xbox Game Pass för PC, Windows 10 och Steam och kommer till Xbox Series X | S den 27 juli.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.