Shadow of The Tomb Raider: The Nightmare

Om du känner dig färdig med handlingen i Shadow of The Tomb Raider, finns det snart mer att sätta tänderna i.

När man trodde att det var dags att byta spel i maskinen och lämna Lara bakom sig ett tag, så kommer nästa del som drar en tillbaka fortare än kvickt. Res genom Laras förflutna i The Nightmare, där hon behöver tackla bekanta fiender och fallna vänner. På jakten efter ett mystiskt vapen är det dags att utmana nya Challenge Tombs och gå öga mot öga med fiender som kanske inte riktigt är vad vi tror. Det är även dags att möta den absolut dödligaste fiende serien sett, Lara själv.

Den 22:a januari kommer expansionen finnas tillgänglig. Är detta något du kommer spela? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.