SICK CITY läggs ner

Det är tråkiga nyheter som ROCCAT valt att komma med. Deras ambitiösa taktiska spel SICK CITY har fått gå läggas i graven.

Responsen när alphan visades var lite sisådär fisljummen och det var det som slutligen ledde till beslutet att inte fortsätta utvecklingen. Trist som attans när spel måste gå det ödet till mötes, förhoppningsvis kommer ROCCAT att komma igen med nya krafter i deras nästa projekt!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.