Silent Hill 2 släpps i 4K i oktober

KONAMI har nu avslöjat att att den efterlängtade remaken av Silent Hill 2, den psykologiska skräckklassikern från 2001, kommer att släppas den 8 oktober på PlayStation5 och PC.

Upplev skulden, sorgen och den existentiella skräcken tillsammans med James Sunderland när han utforskar staden Silent Hill – den speciella plats han och hans avlidna hustru Mary brukade besöka. Remaken utökar de områden som spelare kan utforska, introducerar en över-axeln-vy, förnyar stridssystemet och lägger till nya mellansekvenser, vilket ger både nya och återkommande spelare olika sätt att uppleva spelet på.

Personligen är jag oerhört exalterad över denna nyhet. Silent Hill 2 är inte bara ett spel, det är en djupdykning i mänsklig psykologi och emotionell smärta. Remaken verkar ha tagit stor hänsyn till att bevara originalets atmosfär samtidigt som det introducerar modernare spelmekanik. Som en stor fan av originalet ser jag fram emot att återigen utforska Silent Hill. För de som ännu inte har upplevt detta mästerverk, är detta den perfekta chansen att dyka in i ett av de mest minnesvärda skräckspelen någonsin.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.