Slåss mot tiden i The Evil Within 2

Ondska, mörker och ond bråd död. Ett underbart sätt att fira den kusligaste av högtider. The Evil Within 2 hälsar dock på aningen tidigare än så och vad vi sett än så länge är det muterade människor, psykopater med eldkastare och extremt olycksbådande prästfigurer vi har att vänta oss. Preliminärt verkar skräcken vara väldigt tydligt blandad med action, en mix som vissa gillar och andra hatar. Av trailern att döma så är det dock mer än nog med kusligheter för alla.

The Evil Within 2 släpps Fredagen den 13’e Oktober.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.