Slåss tillsammans i Dragon Ball Xenoverse 2

Bandai Namco har presenterat ett nytt och spännande spelläge för deras kommande onlineactionspel Dragon Ball Xenoverse 2. I detta galna 6 mot 1-läge ska sex spelare hjälpas åt för att ta ner en gigantisk boss som kommer göra allt den kan för att separera på spelarna och skicka dem till alternativa dimensioner. Samarbete och koordination krävs för att vinna.

Inom en snar framtid kommer spelare kunna delta i en öppen beta där de får utforska stadshubben Conton City. Jämfört med föregångaren är hubben i Xenoverse 2 sju gånger större och rymmer upp till 300 spelare samtidigt. Conton City ska förse spelare med olika uppdrag, skolor (va?), affärer och strider.

Bandai Namco har också meddelat att Xenoverse 2 kommer innehålla dubbelt så många uppdrag som föregångaren, ha ett omarbetat belöningssystem som uppmuntrar spelare att arbeta mot de rustningar och accessoarer de vill ha, samt att spelet kommer flyta i 60 bildsekunder.

I Dragon Ball Xenoverse 2 attackeras historien av onda varelser och spelare måste gå med i en nybildad organisation kallat Time patrollers och skydda dåtiden och framtiden för att bevara världen.

Dragon Ball Xenoverse 2 släpps den 28 oktober till Playstation 4, Xbox One och PC.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.