Smaka på vikingasagan i ny Assassin’s Creed Valhalla trailer

Känn av stämningen i Valhallas inledning med denna story trailer för Assassin's Creed Valhalla och lyssna på lite viking-lore i ny podcast.
En storslagen vikingaberättelse väntar.

Om vi kikar genom nyckelhålet som är denna berättelsetrailer för Assassin’s Creed Valhalla får vi en känsla för vikingen Eivor och de drivkrafter hen kommer att ha. Syskonrelationen till storebror Sigurd verkar vara en av beundran och respekt, vilket på ett naturligt och trovärdigt sätt övergår till en hunger för ära och berömmelse när klanen försöker få ett fotfäste i England.

Enligt Ubisoft är Valhalla ett äventyr i vilket Eivor kommer möta kungar, krigshetsare, ett mystiskt samfund och upptäcka ett hot som kan komma att påverka Englands öde. Episkt stoff för en spelserie som blandar historik och fiktion.

Assassin’s Creed Valhalla släpps den 10 november till Stadia, PC, Playstation 4, Xbox One samt Xbox Series X och S. Följt av Playstation 5 den 19 november.

Titta gärna på gameplay-visningen av Valhalla för en brutal uppvisning av stridssystemet i vilket Eivor kan väpna sig med en stor variation av vapen och kombinationer av vapen. Till exempel dubbla sköldar.

Podda som en viking

Ubisoft meddelar att de släppt det första inlägget i den nya officiella Assassin’s Creed Valhalla podcasten Echoes of Valhalla. I podden får vi information om vikingarna och bakgrundshistoria till spelet. I den första episoden ”The Sons of the Great North” (hallå, var är kvinnorna?) får vi veta mer om vikingarans ursprung och varför Eivor och sin klan behöver lämna Norge för att bosätta sig i England.

Du kan lyssna på Echoes of Valhalla på Spotify.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.