Snake Eater superbilligt till Nvidia Shield

Idag meddelar Nvidia att Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD finns tillgängligt att spela på Nvidia Shield.

I den femte delen i Metal Gear-sagan hoppar vi tillbaka några årtionden, till kölvattnet av Kubakrisen. Året är 1964 och en stilla rådande konflikt finns kvar mellan USA och Sovjetunionen. En agent från USA har deserterat och slutit upp med ryska GRU och deras general Yevgeny Borisovitch Volgin. Som agent hos FOX (Force Operation X) skickar USA agenten Jack, även känd som Naked Snake, för att lösa den annalkande konflikten. Hans uppdrag går ut på att rädda den ryska raketforskaren Nikolai Stepanovich Sokolov. Han ska även förstöra ett supervapen och oskadliggöra desertören.

Med Snake Eater får vi ta del av historien om Big Boss och hur han formades till den han är. Big Boss är antagonisten från Metal Gear och Metal Gear: Solid Snake. Som tredje del i Solid-serien har vår kännedom om Big Boss sakta blivit starkare. Han förblev dock en mystisk figur det bara talades om. Vi får för första gången ta del av hans berättelse i Snake Eater.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD går att köpa för 79 riksdaler (orginalpris 119 av samma valuta) i Google Play Store under begränsad tid.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.