Snart är det dags att lägga vantarna på Battlefield V-betan

Tidigare ikväll utannonserade DICE att den öppna betan kommer att finnas tillgänglig den 4:e September för de med early access. Och för samtliga via Origin två dagar senare.
Många är vi nog som ser fram emot Battlefield V. Nu har vi fått bekräftat att väntan innan vi får chans att testa det inte alls är lång. Med en trailer där DICE visade upp den blivande ikoniska kartan Rotterdam, så får vi se andra världskriget ur en annan vinkel. Fysiken och förstörelsen i närmiljöerna är bättre än någonsin kanske mycket tack vare nya NVIDIA RTX, som ger spelet en chans att visa bioliknande kvalitet i realtid. Allt för att spelet ska kännas så dynamiskt och uppslukande som möjligt.

Ny teknik för en gammal händelse

Den teknik kallad strålföljning, som tidigare mest använts inom filmvärlden, tar nu klivet in i spel. Allt detta tack vare NVIDIA’s nya GeForce RTX 20 GPU-serie. Detta för att spelaren ska kunna uppleva allt runtomkring sig precis när det händer, och så gott som känna hur det händer. Andra Världskriget må vara en gammal händelse, men Battlefield har aldrig sett så fräscht ut.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.