Snart släpps två nya versioner av Playstation 4

Spelare har sedan releasen av Playstation 4, hösten 2013, efterfrågat en version av konsolen med ännu större hårddisk och nu verkar det som att de får sina böner hörda. Sony skriver i ett pressmeddelande att de snart släpper två nya versioner av sitt flaggskepp. Dels ett PlayStation 4 Ultimate Player Edition med 1TB hårddisk, dels en ny modell av PlayStation 4 som är lättare och mer energisnål.

Den nya modellen av PlayStation 4 är 8 procent lättare och minskar energiförbrukningen med 10 procent jämfört med den nuvarande versionen. Konsolen har en matt finish och kommer att finnas tillgänglig i två färger: Jet Black och Glacier White.

 PlayStation 4 Ultimate Edition släpps den 15 juli. Nya PlayStation 4 släpps i Japan i slutet av juni följt av Nordamerika och Europa.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.