Sommarens uppdatering av Hogwarts Legacy är här med fotoläge och annat smått och gott

Warner Bros. Games har precis släppt den efterlängtade sommaruppdateringen till Hogwarts Legacy, och jag måste säga att det här är en uppdatering som verkligen får mig att vilja återvända till den magiska världen. Uppdateringen, som nu är live på alla plattformar för de som äger spelet, inkluderar ett helt nytt fotoläge, nytt och tidigare exklusivt innehåll, buggfixar och PC-drivrutinsuppdateringar.

En av höjdpunkterna i denna uppdatering är den tidigare PlayStation-exklusiva Haunted Hogsmeade Shop Quest, som nu är tillgänglig för alla. Belöningarna, som Shop Keeper’s outfit och ägandet av en egen butik i Hogsmeade, är bara grädden på moset. Det är också riktigt kul att se att Onyx Hippogriff-mounten och Felix Felicis Potion-receptet nu är tillgängliga för alla spelare, tillsammans med de nya föremålen som Azkaban-kappan och Lavender Borealis-kvasten.

Fotoläget är något jag ser fram emot att använda flitigt. Med en hel drös anpassningsalternativ – från exponering och kontrast till kameravinkling och zoom – kan vi äntligen skapa magiska skärmdumpar som fångar essensen av äventyret på Hogwarts.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.