Sonic Boom: Fire and Ice slirar in på 3DS vid månadsskiftet

Den 30 september släpps nästa installation av den blåa igelkotten Sonic med Sonic Boom: Fire and Ice till Nintendo 3DS. Spelet släpps lagom till ikonens 25:e födelsedag och kommer sätta fokus på snabb action, plattformsäventyr och humor. Vi på Varvat kan inget annat än buga huvudet i ett vördnadsfullt grattis, då Sonic varit inflytelserik under vår speluppväxt.

I Fire and Ice använder spelaren krafterna hos eld och is för att förstöra föremål, lösa pussel och nå till nya områden. Med sig har Sonic också sina vänner som spelaren lätt kan växla mellan för att nyttja deras unika egenskaper. Lagarbete har aldrig tidigare varit så viktigt i ett Sonicspel som i Fire and Ice. Fast det har aldrig hindrat Sonic och vänner från att tävla mot varandra. Bot Racing är spelläget där två spelare tävlar om vem som är snabbast i världen.

Precis som förväntat ställer den galna uppfinnaren Dr. Eggman till problem i Sonics värld då han upptäcker ett nytt element kallat Ragnium som han använder som kraftkälla till sina robotar. Detta ställer till med förtret för Sonic och hans vänner som måste tampas med supersnabba robotar och giftigt avfall som ställer till med brinnande och frusna naturkatastrofer. Det är bara att snöra på skorna och börja springa.

Sonic Boom: Fire and Ice släpps den 30 september till Nintendo 3DS.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.