South Park: The Stick of Truth har nått Guld

Ingen direkt överraskning att ett AAA-spel blir guldförklarad, än mindre ett baserat på ett populärt TV-program. När något har nått guldstatus betyder att det har sålt bra men i och med att spelet inte ens har släppts än betyder det att det har nått en viss mängd förhandsbokningar – förmodligen närmare miljonen.

South Park: The Stick of Truth är alltså hett efterlängtat och det glädjer oss på Varvat. Utvecklarna Obsidian är väldigt kompetenta och deras nära samarbete med TV-programmets upphovsmän borde vara en garanterad framgång. Det blir upp till bevis för Stan, Kyle, Kenny och Cartman den 6 mars då spelet har sin release på Playstation 3, Xbox 360 och PC.

Varvat hoppas på förstklassig samhällssatir, kiss- och bajshumor och gameplay som smidigt vävs samman med showens briljanta komedi. Vad hoppas ni på?

1 Kommentar

  1. Hahaha, jag tror inte jag skulle klara av att spela ett sådant spel 😀 South Park är för HC för mig XD För att toppa den extrema humorn, måste de nog göra den ännu mer extrem! 🙂
    MVH!

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.