Specialutgåva med den mörke riddaren: Return to Arkham

Warner Bros. och DC Entertainment gick nyligen ut med Batman: Return to Arkham, som är en sammanslagning av Batman: Arkham Asylum och Batman: Arkham City. Den släpps idag till PlayStation 4 och Xbox One, med en preliminärt prislapp på ca 500 kr.

Den nya releasen är en remaster av Virtuos och ger spelare dels båda spelen, men även allt nedladdningsbart material som ingick i GOTY-utgåvan – allt visuellt uppdaterat för att matcha den senaste generationen konsoler.

Batman: Arkham Asylum var det första spelet, utvecklat och släppt av Rocksteady Studios 2009, och ger oss början på spelberättelsen.
Arkham Asylum introducerade spelare till ett mörkt och atmosfäriskt äventyr där de fick utforska den kända anstalten närmare. På resan fick de konfronteras med superskurkar som The Joker, Harley Quinn, Killer Croc, Poison Ivy, Scarecrow och Bane.

Batman: Arkham City är uppföljaren från samma studio, släppt 2011, och följer upp storyn och känslan från det första spelet. Denna gång har miljöerna utvidgats och det är nu ”fängelsestaden” Arkham som är spelplan för hjälten vi behöver men inte förtjänar. I detta högsäkerhetsfängelse får Batman slåss mot allehanda kriminella, samt några av de mer ikoniska brottslingarna som Catwoman, The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze och många andra.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.