Spel som hamnat i utvecklingshelvetet

Att spel får förseningar må vara hänt. Sen finns det spel som verkligen får förseningar att framstå som en lång biblisk ökenvandring till det heliga landet. Robert har listat tre spel som ännu inte sett ljuset i slutet av tunneln.

Duke Nukem Forever är spelet som innehar rekordet i längst utvecklingstid. Hela fjorton år tog det att släppa spelet. Även om exemplet är ett extremfall finns det spel som inte ligger långt efter…

Atomic Heart

Atomic Heart utannonserades sommaren 2017 tog nätet med storm. Mitt i en öde skog i ett sovjetiskt Ryssland har maskinerna tagit över med sikte på världsherravälde. Det är upp till spelaren att sätta stopp för planerna med alla medel tillgängliga. Visst låter det häftigt? Det hade kunnat bli något riktigt stort om den ryska utvecklaren Mundfish bestämt sig för att släppa spelet. Trailrarna har avlöst varandra med jämna mellanrum och inget lanseringsdatum har yppats. Ett par år till och spelet kanske ser dagens ljus.

Scorn

Serbiska Ebb Software har harvat på med sin debuttitel Scorn i sju år. Trots Kickstarter-kampanjer, finansiellt stöd och nya uppdateringar verkar spelet aldrig komma ur sin kuvös. Scorns design skvallrar om något unikt som aldrig förr visats på en datorskärm. Tyvärr verkar denna titel med största sannolikhet ha hamnat i det ökända utvecklingshelvetet. Lanseringsdatumet sägs bli ”2022” men erfarenheten säger att en ny uppskjutning kan hända.

Beyond Good & Evil 2

Beyond Good & Evil fick mycket ros när spelet släpptes 2003. Med andra ord var manegen krattad för en uppföljare. Sju år efter releasen utannonserade Ubisoft Beyond Good & Evil 2 och släppte en trailer under E3-mässan 2017. Sedan dess har det varit snustorrt om spelet. Regissören Michel Ancel lämnade företaget förra året men intygade att utvecklingen är ”under produktion”.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.