Spela Cyber Protocol och vinn 1000 dollar

I cyberrymden kan ingen höra dig kasta kontrollen i väggen av frustration

Cyber Protocol är ett ”vanvettigt svårt arkadpusselspel” och det ”svåraste spelet i världen” enligt utvecklarna på RedDeerGames själva. Det är studions första spel och släpptes på Nintendo Switch för snart ett år sedan och på Xbox One i somras. När Cyber Protocol nu tar steget över till PC den 17 september i år gör man det med en lite speciell kampanj.

Förr i världen kunde speljättar som SEGA få för sig att betala ut prissummor till duktiga spelare som tog de högsta poängen. Detta finns dokumenterat i bland annat Netflix:s serie High Score. Inspirerade av denna nya dokumentärserie har nu RedDeerGames bestämt sig för att hålla en liknande tävling. I prispotten ligger 1 000 dollar. För att kamma hem dessa måste du ligga etta på topplistan i GLOBAL TOP20 mode den 31 december i år. Mer detaljerad information kommer efter släppdatumet, men man har utlovat ett par veckors träning innan kampanjen drar igång på allvar.

Enligt utvecklarna är det knappt 0,7 % av spelare på Xbox One och Nintendo Switch som som klarat varenda en av spelets 100 handgjorda banor. Nu återstår att se hur PC-spelarna tar sig an utmaningen.

Vill du se mer om Cyber Protocol finns spelets Steam-sida här. Den nyaste trailern finns som vanligt i sidhuvudet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.