Spela GRIS redan till Lucia

Plattformaren GRIS har fått ett släppdatum. Den 13 december kan PC-, MAC- och Switch-spelare ge sig in rollen som den titulära karaktären.

GRIS kommer att vara en berättelse om sorg och saknad som ges liv genom ett narrativ rikt i färg och animation, enligt utgivarna Devolver Digital. En ny trailer för spelet finns att avnjuta i sidhuvudet, i 60 bilder per sekund.

GRIS utvecklas av Ubisoft-avhopparna Nomada Studio, och det märks på konsten. Det ser ut som ett värdigt inslag i önskelistan för vilken konnässör som helst av animation och påminner något om det charmiga Jotun, om än med en lenare animation och mindre text.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.