Spela med världen i Fallout 76

Nästa del i Fallout-serien presenteras av Todd Howard. Han borde ta över alla presentationer för Bethesda för han har en retorik och humor som får en att lyssna. När han börjar prata om Fallout 76 känns det genuint intressant och det som berättas är verkligen det. Fallout 76 blir ett online spel. Du kommer kunna spela med andra, mot andra och utforska världen tillsammans med andra personer. Servrarna kommer vara sömlösa och du kommer inte märka av att du är på en, enligt utvecklarna. Fallout 76 kommer alltid spelas online.

Du kan spela spelet solo och köra quests, men det är lättast (och roligast) att spela med andra. Det finns även koder till atombomber lite här och där. Samla alla nycklar och du kan droppa ond, bråd, radioaktiv död på andra spelare. Då detta öppnar upp för PvP som onekligen är ett populärt upplägg idag (hej PUBG, Fortnite och Overwatch) så kan vi nog räkna med att Fallout 76 kommer få ett eget battle royale även här. Kom ihåg var ni såg det först.

Spekulationer åsido – detta kommer ändra spelupplevelsen avsevärt och Fallout kommer inte längre vara vad det en gång var. Om detta är på gott eller ont återstår att se, för att inte tala om vad du som spelare är ute efter. Spelare kommer få en beta där vi får en chans att testa på spelet innan release. Det kommer även släppas samlingsobjekt i diverse specialutgåvor, där vi kan få en replika av en power armor-hjälm som kan bäras, med röstmodulator och pannlampa.

Fallout 76 släpps den 14 november i år.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.