Spela The Burning Crusade Classic idag!

Gå igenom den mörka portalen redan nu.

Zug zug warchiefs! Minns ni World of Warcraft? Jag spelade aldrig det, men det var en stor grej för läng- vänta nu, jag tror faktiskt det är ganska stort fortfarande!

World of Warcraft är ett av Blizzards största flaggskepp och folk har äventyrat i fantasy-världen Azeroth sen 2005 med nya expansioner som har släppts regelbundet. T.ex. det senaste Shadowlands släpptes förra året

2019 börja man om på MMO-succén och Blizzard släppte World of Warcraft Classic som lät spelarna uppleva originalet igen. Nu är det 2021 och den första expansionen till klassiker-versionen har släppts igen som The Burning Crusade Classic. Spelet är tillgängligt för alla som redan betalar för World of Warcraft och man skiftar till det nya spelläget enkelt på battle.net om man känner det är dags att ta en paus från moderna World of Warcraft.

Om du har som jag insett att den gulnande manualen till Warcraft 2: Tides of Darkness inte längre täcker all lore så har Blizzard även lagt upp korta lore-videos som hjälp på traven för dig som vill hoppa på nu.

Det jag minns från storyn via Warcraft 3 så försvann Night Elf-skurken Illiaden in i Outland (f.d. Dreanor, orchernas hemplanet) efter att ha misslyckatst stoppa Arthas och Ner’zhul the Lich King från att bli ett. Som resultat blev demonen Kil’Jaeden, Illiadens uppdragsgivare, väldigt besviken och arg. Mestadels arg. Det är ju trots allt så demoner uttrycker sig bäst.

När The Burning Crusade Classic börjar måste hjältar från både The Horde och The Alliance ta sig till Outland där Burning Legion har påbörjat planerna för ett krig mot allt liv i Azeroth. Till sitt befogande har två nya raser anslutit till de två faktionerna. De manaberoende Blood Elves ansluter sig till The Horde och mystiska Drenai går med The Alliance. Förutom det innehåller The Burning Crusade Classic flera gammel-nyheter. Mer om dem går att läsa här på Blizzards officiella sida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.