Square Enix presenterar NieRigami…?

Med 210 timmar av förberedelse och vikning har origamifigurerna skapats i Wenzhoupapper. Traditionell origami ger liv till NieR Replicants karaktärer.
 
Genom en försiktig och minutiös process har Juho tänkt ut varje komplicerad vikning för att ge karaktärerna sina signaturdrag som du ser i den färdiga designen. Detta inkluderar hår, fingrar, vapen och kläder. Vikningsprocessen för varje figur började med en ”förvikning” där flera hundra veck skapades på ett pappersark. Det tog Juho över en dag för varje karaktär.
 
När alla veck var vikta till en figur började han klura ut alla detaljer. De stora, blockliknande formerna började sedan vikas vidare för att återskapa de finare detaljerna i konsten. Den sista delen i skapandet kom från ”våtviktningsprocessen”, där Juho stoppar in alla slutliga findetaljer.
 
“Det var en lång process att återskapa karaktärerna från NieR Replicant ver.1.22474487139… men jag är väldigt stolt över de två figurernas slutresultat.” säger Juho Könkkölä, origamiartist. “När konceptet först visades för mig hade jag på en gång en tydlig bild av hur jag skulle få Emil och protagonisten att få liv genom origami. Protagonisten var den svåraste att återskapa på grund av de komplexa formerna, men jag tycker att extradetaljerna verkligen bidrar till det färdiga resultatet. Jag hoppas att jag har gett serien rättvisa och att fans kommer uppskatta mina verk.”

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.