Square Enix Presskonferens

Square Enix presskonferens hade en intressant line-up och här får ni en lite mer detaljerad genomgång av titlarna.

Deus Ex Go
[youtube id=”3uRJwWkQr8k”]

Plattform: Telefoner & Tablets
Utvecklare: Square Enix Montréal
Release: I sommar

Deus Ex GO är ett turbaserat infiltrationspussel som äger rum i en stiliserad tolkning av Deus Ex-universumet. Du tar rollen som Adam Jensen och får hacka och slåss med hjälp av dina augmentationer för att lösa de olika pusslen.

Deus Ex: Mankind Divided

[youtube id=”I5acI46z9Y4″]

Plattform: PlayStation 4, Xbox One, PC
Utvecklare: Eidos-Montréal
Release: 23:e Augusti

Deus Ex: Mankind Divided är uppföljaren till Deus Ex: Human Revolution och bygger vidare på seriens ”val och konsekvens”-system, med samma rollspelsbaserade gameplay. I Mankind Divided låser Adam Jensen upp nya färdigheter och måste kämpa mot klockan för att avslöja en global konspiration. Spelet kommer även innehålla Deus Ex: Mankind Divided – Breach, ett nytt spelläge där arkadkänslan möter pussel.

Dragon Quest Builders

[youtube id=”nHEK7meBwIE”]

Plattform: PlayStation 4, PlayStation Vita
Utvecklare: Square Enix
Release: 14:e Oktober

Dragon Quest Builders låter spelare bygga en mängd olika verktyg av det material du hittar. Med dessa kan du återuppbygga städer och byar för att ge livet åter till de spillror som utgör världen Alefgard. Spelare kommer få slåss mot kända monster från spelserien, samt interagera med vackert designade 3D-karaktärer. Tillsammans med den stora världen och dess berättelse kommer sandlådegameplay och byggfunktionen ge spelare ändlöst med timmar att utforska och vara kreativ.

Final Fantasy Brave Exvius

[youtube id=”RkJtt-rJgEg”]

Plattform: iOS, Android
Utvecklare: Square Enix / gumi Inc.
Release: I sommar

Final Fantasy Brave Exvius är ett helt nytt, turbaserat äventyr för telefoner och siktar in sig på en internationell demografi. Med ett klassiskt stridssystem och ett förenklat interface för mobiler får spelare ta rollen som två krigare och deras resa genom världen Lapis som sakta har börjat falla sönder. Välkända Final Fantasy-karaktärer kommer även att dyka upp under spelets gång.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age

[youtube id=”iA1G4ZXvSc4″]

Plattform: PlayStation 4
Utvecklare: Square Enix
Release: 2017

Final Fantasy XII: The Zodiac Age har finslipat spelet som släpptes under 2006 till Playstation 2, nu ännu vackrare och lättare att spela. HD-remastern innehåller ett antal moderna förnyelser, bland annat en ny design för striderna och ett reviderat jobbsystem. Troféer finns också tillgängliga, tillsammans med sharefunktionen. Både gamla och nya spelare kommer få uppleva ett enormt äventyr som tar plats i Ivalice, på ett helt nytt och förbättrat sätt.

Final Fantasy XV

[youtube id=”HqHwZonpGp8″]

Plattform: Xbox One, PlayStation 4
Utvecklare: Square Enix
Release: 30:e September

Final Fantasy XV är det efterlängtade actionrollspelet som utgör den femtonde delen i Final Fantasy-serien. Berättelsen låter oss ta del av kungariket Lucis kronprins Noctis och hans vänners kamp mot de invaderande styrkorna från Niflheim, som efter en attack mot kungariket tvingar vännerna på flykt. Spelets universum utvidgas med Kingsglaive, en film från Sony Pictures Home Entertainment, med röstskådespel från Aaron Paul (Breaking Bad), Lena Headey (game of Thrones, Judge Dredd) och Sean Bean (Game of Thrones, Equilibrium). Detta, tillsammans med en animeserie vid namn Brotherhood Final Fantasy XV.

I Am Setsuna

[youtube id=”EPSMXyY7gzc”]

Plattform: PlayStation 4 system, PC
Utvecklare: Tokyo RPG Factory
Release: 19:E Juli

I Am Setsuna är första delen i en helt ny rollspelsserie som utvecklas av det nyligen grundade Tokyo RPG Factory. Med ett stridssystem inspirerat av Chrono Trigger är I Am Setsuna en hyllning till de klassiska rollspelen till SNES, med genuin rollspelsgameplay, vacker art design och en oförglömlig berättelse för en ny generation. Spelet tar oss med på berättelsen om en ung, sorgfylld kvinna med en enorm inre styrka och den uppoffring hon måste göra för att rädda sitt folk.

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

[youtube id=”fPoQw2J177c”]

Plattform: PlayStation 4
Utvecklare: Square Enix
Available: December 2016

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue är en samling som ger Playstation 4-ägare en HD remaster på Kingdom Hearts Dream Drop Distance. Den nyligen förbättrade titeln innehåller även nytt innehåll med Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep – A Fragmentary Passage –, en spelbar episod som spelas ur Aquas perspektiv. Den äger rum efter storyn i Kingdom Hearts Birth by Sleep och binds samman med Kingdom Hearts III. Titeln innehåller även Kingdom Hearts X [chi] Back Cover, en ny HD-film som berättar den mystiska historien om Foretellers och knyts ihop till seriens tidigare story.

 

NieR: Automata

[youtube id=”pwadFTT0HJE”]

Plattform: PlayStation 4
Utvecklare: PlatinumGames Inc.
Release: Tidigt under 2017

NieR: Automata är uppföljaren till kulthiten Nier som släpptes 2010. Det erbjuder en fräsch mix av action- och rollspelselement. I uppföljaren har människan drivits in i ett krig mot androider och maskiner, medans inkräktare från en annan värld attackerar utan förvarning. Spelets team består av Yosuke Saito (Dragon Quest X/Nier), Yoko Taro (Drakengard/Nier), Akihiko Yoshida från CyDesignation, Inc. (Final Fantasy XIV/Bravely Default), Takahisa Taura från PlatinumGames Inc. (Metal Gear Rising: Revengeance), och Keiichi Okabe från MONACA, Inc. (Tekken/Drakengard/Nier).

Star Ocean: Integrity and Faithlessness

[youtube id=”Vk49cdSyOrc”]

Plattform: PlayStation 4
Utvecklare: tri-Ace, Inc.
Release: 1:a Juli

Denna del i sagan äger rum mellan den andra och tredje delen i serien. Star Ocean: Integrity and Faithlessness utspelar sig hundratals år efter att människan har lämnat jorden för stjärnorna. Vid det här laget har den Pangalactiska Federationen nästan nått målet med sitt uppdrag: Fred i galaxen. Gnistor av en konflikt börjar dock ta liv på planeten Faykreed, 6000 ljusår från jorden…

World of Final Fantasy

[youtube id=”N4Gz7BislTw”]

Plattform: PlayStation 4, PlayStation Vita
Utvecklare: Square Enix
Release: 28:e Oktober

World of Final Fantasy kombinerar klassiska rollspelselement med en ny leksaksliknande design i att bedårande äventyr. Som ett helt nytt tillskott till FF-familjen kan det här spelet avnjutas av både fans och nya spelare, då den erbjuder en helt ny saga att ta del av. Spelare kommer leda ett tvillingpar genom en mångfaldig värld för att samla ihop monster att träna och uppgradera. Bland dem finns klassiska figurer som Cactuar, Tonberry, och Behemoth.

För mer info, besök Square Enix hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.