STEEP Road to the Olympics finns ute som beta!

Ibland behövs det lite glada nyheter här i spelvärlden. Med alla “skandaler” som kommit fram gällande lootboxes, microtransaktioner av annat slag och eventuell glöggpanik så har Ubisoft kommit med lite kul grejer.

Det handlar om deras STEEP och att det nu finns en beta ute. Det du kommer få testa på är olika Olympic-relaterade utmaningar och den som får bäst resultat på Downhill har även chans att få biljetter till Olympiska vinterspelen 2018 i Pyeong Chang i Sydkorea. Den ni!

Så, kort och och gott, korka upp julmustglöggsnapsen och dra ner betan redan idag!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.