Stinkande tofu, trendiga kläder och fina fotografier i Final Fantasy XV

Square Enix Ltd. gick i onsdags ut med den senaste gratis uppdateringen till Final Fantasy XV. Majuppdateringen erbjuder en myriad av innehåll, bl.a. ett recept på “Stinky Tofu”, baserad på en omröstning för spelare i Taiwan.

Utöver det kan vinnarna av den andra communitytävlingen se sina bilder i Hammerheadrestaurangen. För att se alla foton från tävlingen, besök FFXV Snapshot Contest 2. http://bit.ly/2rJTrDY.

En annan sak som ingick i senaste uppdateringen är en in-game enkät som utvecklarna slängt in, som kommer vara tillgänglig fram till nästa uppdatering i Juni. I den kan spelare ge feedback och önskemål på nytt innehåll och kommande DLC:er.

Spelare kommer även kunna se fram emot “Trendy Outfit” till Noctis, vilket kommer finnas tillgängligt som en gratis nedladdning fr.o.m. den 30:e Maj.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.