Streama det senaste inom E-sport

Sedan ett långt tag tillbaka så har det varit mycket populärt att sända stora events inom E-sport. Detta har man oftast kunnat göra gratis online.

Det finns sajter som t.ex. Twitch.com som hela tiden kan hjälpa dig att streama stora tävlingar inom CS:GO, League of Legends och mycket annat.

Det finns nu en stor publik som vill kunna se live matcher från den allra bästa världseliten i de olika spelen som tillsammans bildar E-sport.

Streamsidor online

Den allra största sidan för dig som vill kunna se E-Sport live är Twitch.com. Denna sida har länge byggt på sitt varumärke, och har miljontals användare dagligen. De allra flesta streams är helt gratis att titta på. Däremot finns det möjlighet att ge donationer till de streamers som man tycker är duktiga.

Det har länge diskuterat om det ska finnas E-sport streams inne på de som vanligtvis väljer att visa sport streams online. Många tycker helt klart att E-sport borde erkännas som en sport. Samtidigt som andra tycker att det inte alls hör hemma bland sportens värld.

Oavsett om det bör anses som en sport eller inte, så är det klart att E-sporten växer. Det blir allt mer nya spelare till de grenar av E-sporten. Dessutom verkar det inte som intresset över att kunna se stora matcher, eller turneringar skulle avta under den närmsta perioden.

Lätt att bli en mästare!

Många påstår att E-sport är den sport som är allra lättast att bli världsstjärna i. Mycket tack vare att sporten är väldigt enkel att utöva. Det enda som krävs är att du har en dator, samt tillbehören som du spelar med.

Sedan kan man spendera timmar på att träna upp sig i spelet. Ingen fysisk ansträngning krävs, och därför kan man träna/spela i timtals i sträck. Vilket verkligen krävs för att kunna tillhöra den världselit som finns i de olika spelen.

De allra mest populära spelen som just nu finns inom det vi idag kallar E-sport är LOL, CS:GO, FIFA. HON och Heartstone.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är den typen av spelare som älskar MMO och nästan allt från just Blizzard. Jag har spelat diverse spel genom åren men inget slår ett bra MMO. Jag är väldigt fotbollsintresserad så därför står FIFA-serien mig väldigt nära också.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.