Streama Hearthstone Masters Dalaran Tour i helgen!

Cardpacks och spel åt folket

Har du inget att göra i helgen? Ta det lugnt kompis, Blizzard fixar biffen!

I Hearthstone sker nu den tredje Masters Tour för 2021 och kommer att pågå helgen ut. 400 inbjudna spelare från 40 länder tävlar i spelet för att vinna en del av den stora prissumman på 250 000 dollar. Spelarna kommer spela med fyra lekar vardera och kämpa i bäst-av-fem-omgångar mot varandra enligt Conquest-formatet som ni kan läsa mer om här.

Tävlandet kommer att streamas på Hearthstones officiella youtube-kanal 01:45 varje natt under helgen och på måndagen. För de av oss som inte orkar hålla ut så länge får man hoppas att det finns arkiverat dagarna efter.

De som väljer att kolla på eventet har en chans att vinna Year of the Phoenix Booster-packs. Om du tittar på eventet i mer än två timmar så kan du vinna ett pack och om du kollar på eventet ytterligare två så kan du vinna ett till. För att få tillgång till dem måste man dock först länka sitt youtube-konto med sitt battle.net-konto. Det gör man väldigt enkelt här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.