Succé direkt för Call of Duty: Ghosts på next-gen

Call of Duty: Ghosts är som ni säkert vet den senaste installationen i Call of Duty-serienActivision talade gott om spelet i förväg och man spådde en lysande framtid med försäljningsrekord som skulle slå alla spel oavsett genre på fingrarna. Nu när Playstation 4 och Xbox One har släppts i vissa delar av världen kan man börja sammanställa försäljningssiffrorna och ta fram chockerande nummer som talar för att detta är och kommer bli ett väldigt framgångsfullt spel.

Activision berättar att Call of Duty: Ghosts är det mest spelade onlinespelet över hela världen på Xbox One, det är det bäst säljande spelet till Xbox One i Nord Amerika, det mest sålda spelet i Storbrittanien (FIFA 14 räknas inte då det följer med alla konsoler) och det säljer bäst av alla spel till Playstation 4 i Nord Amerika.

De chockerande  nummer jag nämnde tidigare kommer här, över 1 miljard multiplayer-matcher har utkämpats över alla konsoler vilket i sin tur har resulterat i över 2.2 miljoner ”prestiges” och hisnande 3.3 biljoner XP.

En smakstart för Activision på de nya konsolerna kan tyckas men frågan är om de lyckas peta ner den nuvarande kungen på försäljningslisorna, Gran Theft Auto V, som sålde för 1 miljard dollar bara efter tre dagar.  

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.