Sugen på allt innehåll i Fallout 4?

Är du en av de där allra mest inbitna fansen som inte vill missa något i ditt favoritspel? Då brukar det löna sig att köpa ett Season Pass som ger tillgång till en massa extra godis.

Det av oss så efterlängtade Fallout 4 blir inget undantag. Nu avslöjar nämligen Bethesda att de, samtidigt som spelet släpps den 10 november, också lanserar spelets Season Pass. För ca 300 kr kommer fansen att få tillgång till ”allt nerladdningsbart innehåll i Fallout 4” inklusive kommande DLC.

Innehållet är inte helt klart ännu, men du kan räkna med att spara i runda slängar 100 kr på att köpa ett Season Pass.

Bethesda berättar också att man regelbundet kommer att släppa gratismaterial till Fallout 4. Exakt vad det innebär vet vi inte ännu, men studion räknar med att ta hjälp av fansen för att utveckla nya funktioner.

Till sist avslöjar speljätten att de släpper ett “Creation Kit” till PC i början av 2016. Det är samma verktyg som används av utvecklarna för att bygga spelet, vilket innebär att spelarna själva kan modda spelet efter eget huvud. Verktyget släpps senare till Playstation 4 och Xbox One.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.