Sugen på att bli vampyr i London? Då är Vampyr något för dig

Vampyrspel är inget som vi gamers har blivit bortskämda med på sistone men nu gör DONTNOD Entertainment ett försök att bryta dödläget. I Vampyr antar du rollen som krigsveteranen John Reid, en fältläkare som räddat mången liv under det stora kriget. Olyckligtvis blir Reid biten av en vampyr och tvingas nu jaga de människor han svurit att vårda. Här gäller det att noggrant välja ut sina offer för att överleva i den hårda Londonmiljön. Ju mer blod du suger ut, desto mer kan dina vampyrdrag utvecklas.

Vampyr är upplagt som ett taktiskt RPG där dina handlingar får konsekvenser hur spelet fortskrider. Ha ihjäl för många eller flera närstående och din själ uppslukas av mörkret. Visa barmhärtighet och eftertänksamhet och valet kanske leder dig till frälsning. Om Vampyr är något för dig så håll utkik under E3-mässan för mer information om spelet.

 

 

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar studerar jag till lärare på Göteborgs universitet och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.