Super Bomberman R till Nintendo Switch

Minns ni Bomberman? Han är tillbaka, och han tog med sig sina syskon och en massa krut.

Bomberman är det explosiva multiplayerspelet som ursprungligen släpptes 1983. För er som är för unga för att minnas spelserien går den kort och gott ut på att styra din figur i en labyrint och spränga bort fiender och motståndare.

Super Bomberman R till Nintendo Switch använder konsolens unika funktioner för att kunna spela var som helst med vem du vill. Spelet har ett Battle-läge där upp till åtta spelare tävlar mot varandra och den som sist står upp är vinnare, samt ett Story-läge där en eller två spelare kämpar sig genom 50 banor för att rädda galaxen.

Klassiska föremål återvänder till Super Bomberman R som till exempel utökad sprängverkan, snabbare rörelse. möjligheten att kasta och sparka bomber och mycket, mycket mer. Bomberman kan vid första anseende se löjligt enkelt och banalt ut, men som gammal bombermanspelare kan jag tala om för er att det krävs en hel del list och strategi för att spränga motståndet.

Det är mycket att hålla koll på när man har tre andra spelare och fiender mot sig.

Features:

  • Banor med dynamiska miljöer och i 3D.
  • Bombermans syskon och fiender är tillbaka med rika personligheter.
  • Battle mode för upp till 8 spelare lokalt eller över nätverk.
  • Rik story med kända röstskådespelare.

Super Bomberman R släpps den 3 mars både digitalt och fysiskt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.