Svenskarna som ska spela i LoL-finalen!

Finalen i League of Legends närmar sig med stormsteg och de nordiska spelarna som ska ställa upp har presenterats. Bland alla så har vi givetvis några svenska stoltheter, några som verkligen kämpat för att komma dit dem är idag. För en kort presentation så har vi:

 

Rekkles, som kan vara en av de mest kända spelarna i LCS EU. Han har haft ett intensivt år nu på senaste men var ett starkt kort under Worlds. Hans Kennen-pick var otippat ochdrog till sig en del uppmärksamhet, frågan är om han kommer överraska lika mycket i år?

 

 

Hjarnan, eller ”Hjärnan” som vi säger, är redo att bevisa precis vad han går för. Efter att ha lämnat Vitality så sitter han nu med den koreanska supporten Wadid. Dem ska båda hjälpa till att försvara G2´s titel, dock lutar mycket åt att Hjarnan vill visa sig duglig inför andra också.

 

 

Memento började sin bana mer som en renodlad solospelare men har på senare tid ha anslutit sig till team ROCCAT. Han och teamet hade det svårt under LCS och fick spela i LCS EU för att åter ta sig in i den stora ligan, dock verkar hela laget nu hårdsatsa på att verkligen visa vart skåpet ska stå.

 

 

Det är i sanning en spännande tid framöver och vi kan bara hålla tummarna för att någon av våra svenska stoltheter ska ta sig vidare i finalerna! Mer info kommer framöver, var så säkra!

1 Kommentar

Comments are now closed for this post.
Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.