Svenske kungen i Assassin’s Creed Unity

Den senaste delen i en av världens mest kända spelserier, Assassin’s Creed Unity, lanseras senare i höst. Under Comic Con Gamex finns en av spelskaparna på plats för att berätta om bakgrunden och svara på frågor. Men vem är den blivande svenske kungen?

De klassiska Assassin’s Creed ingredienserna – äventyr, spänning och en historisk detaljrikedom finns som vanligt med i Assassin’s Creed Unity. Med franska revolutionens brinnande Paris som bakgrund, söker den unge Arno de verkliga krafterna bakom revolutionen för att avslöja en av historiens största konspirationer.

I spelet finns även det, hittills hemliga, uppdraget där vi möter den blivande svenske kungen Jean Baptiste Bernadotte, Napoleon och Désiré Clary i ett oväntat triangeldrama.

Torsdag 30 oktober och fredag 31 oktober ges Comic Con Gamex besökare möjlighet att träffa Olivier Ged, personen bakom det svenska sidouppdraget och Production Manager för Assassin’s Creed Unity i Ubisofts monter, där han svarar på frågor och träffar Assassin’s Creed-fansen.

Olivier Ged är en veteran inom Assassin’s Creed-serien och har arbetat med både Assassin’s Creed: Revelations och det senaste Assassin’s Creed: Black Flag. Olivier är också ansvarig för det svenska sidouppdraget i kommande Assassin’s Creed Unity som släpps i Sverige den 13 november.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.