SVRVIVE Studios rekryterar VD från Paradox – ska satsa på AR

Anna Norrevik, tidigare Paradox, är SVRVIVE Studios nya VD när företaget tar det klivet ut i AR.

Anna Norrevik, VD SVRVIVE Studios.

I samband med att SVRVIVE Studios, en svensk spelstudio med fokus på VR, skiftar inriktning till AR har man rekryterat Anna Norrevik från Paradox Interactive. Tidigare VD Favina Vangelius von Heijne ska efter sin mammaledighet anta en operativ roll utöver sina ansvar i styrelsen.

SVRVIVE Studios har de senaste två och ett halvt åren släppt två VR-titlar, Kartong och SVRVIVE: The Deus Helix, men ska nu sadla om till AR.

Vi är så glada att få in en stjärnrekrytering som Anna. Hennes unika erfarenhet av att leda större team passar perfekt i vår nästa fas där vi nu bryter ny mark inom bland annat mobil AR. Jag har precis påbörjat det fantastiska livet som mamma men ser redan fram emot att få komma tillbaka i en ny roll och jobba tillsammans med Anna.
– Faviana Vangelius von Heijne, grundare SVRVIVE Studios.

Bolaget har under radarn arbetat på ett antal mobila AR-produktioner sedan årsskiftet och ska lansera sitt första egna AR-spel under 2018 för Apple ARKit. Inom kort utlovar man också spelsatsningar kopplade till andra nya teknikområden, men Anna Norrevik är hemlighetsfull om detaljerna.

Att anta VD-rollen för ett innovativt bolag som SVRVIVE Studios är mitt naturliga nästa steg. Paradox har lärt mig mycket om ledarskap och lagt en stark bas inför min kommande utmaning att leda en hel studio – och det känns extra spännande att få göra det med SVRVIVE Studios fokus på teknikskiften i spelbranschen.
– Anna Norrevik, VD SVRVIVE Studios.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.