Sword Art Online: Alicization Lycoris avsevärt förbättrad i ny patch

Med patch 1.04 har prestandan i Alicization Lycoris blivit avsevärt mycket bättre, plus att följeslagare numera strider mer intensivt.

Förra veckan när jag loggade in i Destiny 2 för att påbörja det självplågeri som är Solstice of Heroes såg jag att min Playstation 4 hade loggat en uppdatering till Sword Art Online: Alicization Lycoris. Patch 1.04 i räkningen och den andra stora uppdateringen till Bandai Namcos senaste rollspel. Nyfiket lade jag det på minnet. I dag har jag hunnit testa spelets prestanda och kan bekräfta att bildskärmsuppdateringen är otroligt mycket jämnare nu än tidigare.

Innehållet i uppdateringen är omfattande och på Playstation 4 är patchen flera gigabyte i storlek. Även om flera buggar blivit åtgärdade är det prestandan som är höjdpunkten. Trots att frekvensen hoppar lite då och då är den i stort sett jämn och gör Alicization Lycoris hundra gånger bättre. som en bonus verkar följeslagare dessutom mer aggressiva och hjälpsamma i strid!

Du kan läsa patchens fullständiga innehåll på Bandai Namcos hemsida.

Sword Art Online: Alicization Lycoris fick en 6:a i betyg när vi recenserade det i början av augusti. Det betyget kan snart revideras för att representera spelets nuvarande tillstånd.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.