Tack! Outriders försenas till februari – gratis next gen uppgradering

2 februari kommer vi kunna ta till Enoch och samla bisarr loot. Next gen uppgraderingen blir gratis också.
Enoch får vänta lite, men uppgraderingen är gratis.

Outriders, actionrollspelet från People Can Fly och Square Enix, ser en fördröjning till release från julhelgen 2020 till den 2 februari 2021. Med tanke på rådande omständigheter är det ingen överraskning att ännu en produktion skjuts upp.

I samband med utannonseringen av releasedatumet meddelar även People Can Fly att Outriders får en next gen uppgradering på konsoler helt utan extra kostnad. Värt att tänka på är att formatet på spelet måste matcha konsol på Playstation, det vill säga Outriders till PS4 på skiva kan bara uppgradera till PS5 om konsolen har en skivläsare. Vad det gäller Xbox använder spelet Xbox Smart Delivery.

Jag kan starkt rekommendera att du ser spelets många trailers och gameplay-presentationer.

Tummen upp

I ett klimat där spel blir jäktade för att tillfredsställa styrelsemedlemmar och aktieägare är varje försenat spel en vinst för spelarna. Ingen spelare vill ha trasiga skitspel. Att Outriders försenas med några månader är fenomenalt, inte bara för att spelet inte konkurrerar med Cyberpunk 2077, utan för att utvecklarna får mer tid att arbeta på sitt spel.

Förseningen passar även mig då jag nyligen fått veta att min beställning på Playstation 5 inte kommer kunna tillgodoses till releasen 19 november. Istället får jag vänta tills efter årsskiftet. Outriders är ett sådant fläskigt spel att jag bara måste spela det på PS5. förhoppningsvis behöver jag inte vänta till april 2021 innan jag tar steget till next gen.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.