Tarmkalas med familjen Bakers i Resident Evil 7

Det är ett drygt halvår kvar till releasen av Resident Evil 7 och för att göda hypen kring spelet har vi spelnördar fått en ny trailer att ögonfrossa i. Den här gången får vi stifta närmare bekantskap med den skumma familjen Bakers som står i centrum för skräcksagan och mer av områdets miljöer.

Vad sägs om att tvångsmatas med mänskliga kroppsdelar under tända ljus? Då är det bara att kasta ett getöga på videon och börja längta när härligheten brakar i slutet av januari nästa år.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.