Teaser för kommande DOOM

[youtube id=”jFSyxguqnbo” width=”600″ height=”350″]

Ett högupplöst hornbeklätt monster med mechsuit. Det är ungefär det vi får idag men mer DOOM har vi att vänta från QuakeCon 2014 den 17-20 juli. Är du nyfiken på vad QuakeCon har på programmet ta en titt här. Detta är det första DOOM-spelet som inte utvecklas under John Carmack, detta efter att han lämnade ID Software för att hjälpa till med utvecklingen av Occulus Rift.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.