The Arrival, Lång trailer för kommande Elder Scrolls Online

När man släpper MMO snålas det i alla fall inte på budgeten. I samma anda som trailers för Star Wars: The Old Republic är även Bethesdas The Arrival en riktig mastodontrulle. Vi bjuds på mäktiga strider mellan Tamriels kämpar och Daedric Lords och får en försmak av handlingen. Trailern släpps i samband med erbjudandet att förboka Emperial Edition av spelet där du bland annat får tillgång till unika husdjur och riddjur. Du kan boka spelet och läsa mer om vad du får med på deras nylanserad butik här.

Trailern får min Elder Scrolls-feber att stiga några grader, nästan till dödlig dos. Detta spel kommer bli en stor snackis oavsett om det blir en succé eller faller platt efter en pil i knäet.

Satt releasedatum för The Elder Scrolls Online  är den fjärde april 2014 och spelet släpps till en början till PC och MAC. PS4 och Xbox One ägare får tyvärr vänta tills juni.

Vad tycker du?

0 0

1 Kommentar

  1. Najs 😀 Läääängtar!

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.