The Elder Scrolls Online: Necrom släpps på måndag

Onlinerollspelets sjunde expansion och ockulta äventyr släpps 5 juni.
Ett nytt äventyr väntar.

Prisad vare Hermaeus Mora! Efter helgen står vi inför ett storslaget äventyr när The Elder Scrolls Online: Necrom, den sjunde expansionen till Bethesdas framgångsrika onlinerollspel, släpps. Vi får besöka Telvanni Peninsula och den titulära staden Necrom. Mysterier och dolda hot sätter oss i anställning hos Hermaeus Mora, kunskapens demonprins, för att förhindra verklighetens undergång.

Med Necrom kommer vi kunna sadla om som en Arcanist, en magiker som använder sig av förbjuden kunskap i strid. Nya set av vapen och rustningar går att samla, samt en svit av utmaningar och samlarföremål att gräva upp med Antiqueties. En ny Trial, med till synes oövervinnerliga bossar, väntar de mest ihärdiga äventyrarna och vill du bara ha lite sällskap går det att rekrytera två nya kompanjoner.

Läs gärna vår förhandstitt på Necrom och djupdykning i den nya klasses Arcanist.

The Elder Scrolls Online: Necrom släpps som sagt den 5 juni till PC och Mac, samt den 20 juni till Playstation och Xbox. Läs mer om vad det innehåller samt vilka utgåvor och förbokningserbjudanden som förekommer på den officiella hemsidan.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.