The Evil Within får expansioner

En av fjolårets läskigaste upplevelser – The Evil Within – får två expansioner till våren. I dessa gestaltas spelaren i form av polisen Juli Kidman som assisterade huvudkaraktären Sebastian Castellanos. Här får man följa hennes helt egna del i äventyret, det som vi inte såg när det sist begav sig i höstas. Räkna med att få upptäcka nya fasor som lurar i mörkret med nya fiender och utmaningar.

Den första delen The Assignment släpps för nedladdning 10 mars till PC, Xbox One och Xbox 360 för att dagen efter komma till PS3 och PS4. Den andra delen The Consequense släpps senare under kvartalet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.