The Evil Within, skrämmer oss i oktober

Oktober, alla helgons och allmänt mörker, passar perfekt tematiskt för att släppa skräckspel. För skräck är vad trailern försöker förmedla. Konceptet med att filma rädda recensenter, är inte nytt. Det känns igen senaste från Alien: Isolation men det är ett koncept fungerar, som genererat miljarder visningar för Pewdiepie.

Det vi vet om spelet än så länge är att det kommer innehålla en hel blodiga sekvenser och Silent Hill inspirerade monster. Storyn kretsar kring en mordutredning som går fruktansvärt fel. En okänd kraft lämnar dig kvar bland alla dina slaktade medarbetare. I rollen som Sebastian Castellanos har du som enda mål i denna förvridna värld att överleva.

Datumet för release i Europa är bestämt och det är den 24 oktober som gäller. The Evil Within är multiplattform och kommer till Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 och PC. Tar du tillfället att förhandsboka bjuds på du ’The Fighting Chance Pack’, som innehåller extra förnödenheter. Dels får du föremål som återställer hälsa men även ett unikt, starkare shotgun.

Är du nyfiken på mer om Shinji Mikamis (designern bakom Resident Evil) kommande spel, läs mer här.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.