The Hungering Deep är live i Sea of Thieves

The Hungering Deep, den första uppdateringen till Sea of Thieves är nu live och introducerar en ny fasa i havet samt nya föremål och cosmetics.

Sea of Thieves sjösätter nu sin första uppdatering, The Hungering Deep. Sjörövare som törstat efter nytt innehåll att plundra kan nu logga in i Sea of Thieves och ta del av tillägget – det är helt gratis. The Hungering Deep inleds med ett tidsbegränsat äventyr, i vilket du har möjlighet att få unika belöningar, men oroa er inte, alla funktioner som introduceras med uppdateringen stannar efter äventyrets slut.

För att påbörja äventyret om Merrick och den mystiska, uråldriga fasa som kommit till tjuvarnas hav, behöver du bara snacka med utposternas nya besökare: The Bilge Rats. Råttorna lyssnar till och sprider rykten och sägnen som uppstår på havet och kommer bli de figurer du vänder dig till varje gång ett nytt event pågår i Sea of Thieves.

De här sjöbusarna vet vad som händer ute på havet.

Uppdateringen i kort

Förutom ett nytt äventyr och farligt hot på haven, introducerar The Hungering Deep ett par funktioner som expanderar spelets repertoar. Bland annat ett nytt instrument och kommunikationsverktyg.

  • Trummarn – spela dina favoritlåtar med rytmisk duns.
  • Megafonen – förhandla eller förnedra andra pirater ute till havs med hjälp av denna röstförstärkare.
  • Flaggor – visa dina avsikter med flera olika flaggor. Hissas från kråkboet.
  • Kroppskonst – visa att din kropp är ett kanvas med flera olika tatueringar och berätta sagor med ärr. Du hittar dem i Vanity Chest och i välsorterade butiker.
  • Billigare färg – fattiga pirater kan nu måla sina skepp med billigare färger. Köpes hos Shipwright.
  • Med mera…

För mer detaljer om innehållet i The Hungering Deep, se Sea of Thieves officiella hemsida.

 

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.